Formastúdió - Lakberendezők Országos Szövetségének tagjatag

Tevékenységünk

Amikor felmerül a gondolata egy új nappalinak, egy új lakásnak, vagy háznak, lelki szemeinkkel már látjuk, hogy milyen környezetben éreznénk jól magunkat. Ezt általában nehéz szavakba önteni úgy, hogy mindazok, akiknek ezzel dolga lesz, pont azt lássák, amit mi. Nem beszélve a sok technikai kérdésről, amire nem mindig tudjuk a választ.

Ezért TERVEZZÜNK, ha:

ingatlant keresünk:

a kiszemelt lakás, épület helyiségeit rendezzük be előre, átgondolva a funkciókat, figyelembe véve a család létszámát, szokásait, kedvteléseit. A tervrajzon kiderül, alkalmas-e mindenre, ellenkező esetben megkímélhetjük magunkat felesleges beruházástól.

 Formastúdió ingatlant keresünk

már készül az építési terv:

az építész által felvázolt alapra ugyanígy elkészíthetjük a berendezési terveket, és az előírások, szabályok figyelembevételével még van lehetőség falakat tologatni, szűkíteni, bővíteni helyiségeket, hogy ne utólag bosszankodjunk évekig. Akkor is jól jön egy ilyen terv, ha nem tudunk mindent egyszerre megvalósítani, évekre előre kalkulálhatjuk beruházásainkat fontossági sorrendben.

Formastúdió építési terv

felújítjuk a meglévőt:

a berendezési terv segít eldönteni, hogy az átalakításokhoz szükség van-e építész közreműködésére, engedélyeztetésekre, vagy csak belsőépítészeti, lakberendezési munkákra.

látni szeretnénk a lehetőségeket:

csak tervezgetünk, és jártunkban-keltünkben belebotlunk nekünk tetsző, szükséges berendezési tárgyakba, a terv alapján tudjuk, megfelel-e méretben, funkcióban, illeszkedni fog-e a végső elképzelésünkhöz.

Ha ezt igénybe veszi, lesz már a kezében olyan tervrajz, látványterv, aminek a segítségével elindulhat a kivitelezés útján.