Formastúdió - Lakberendezők Országos Szövetségének tagjatag

Rólunk

Sok tervezgetés, lakásunkkal, vállalkozásainkkal kapcsolatos építkezések, felújítások után egy jókor érkező lehetőséggel élve elvégeztem egy színvonalas, 1 éves, intenzív lakberendező iskolát. 

"Diplomamunkám" az éppen akkor épülő családi házunk lett. Ennek berendezése kapcsán olyan kapcsolatok alakultak ki, amelyek az alapját jelentették egy új vállalkozás beindításának.

Így indult el 1998. szeptemberében a 

stúdiónk.

A lakberendezés, annak technikai háttere nagyon sokat fejlődött néhány év alatt. Elég csak az interneten rákeresni a bennünket érdeklő témára, és máris információ dzsungelben találjuk magunkat.

Emiatt sokkal több tervezést igényel, ha hibák, veszteség, csalódás nélkül szeretnénk új életteret kialakítani magunknak, családunknak. 

Taschner Attiláné Zsóka

Fő irányelvemnek tartom, hogy mindenkinek a saját, egyedi, legmegfelelőbb környezetet tervezzem meg, ennek érdekében folyamatosan keresem az új lehetőségeket, hogy minden kihívásnak megfelelhessek.

Érdeklődés esetén megbeszélésünk helyszíne lehet a Formastúdió, az adott munka helyszíne, vagy ahol Önnek a legalkalmasabb.

Taschner Attiláné Zsóka
lakberendező